Resetts løgner om privatpersoner

Ubesvart mail til resett fra 15.08.2019, om ærekrenkende anklager via sjikanebloggen. Helge Lurås søker også i år opptak i Redaktørforeningen, årets begrunnelse er at det vil gi ham mer penger. Disse innleggene diskvalifiserer ham.
I tillegg kommer de mange andre som hetses og sjikaneres uten tilsvarsrett.

Oppdatert 11.01.2022: Skjermdump av nettsøk fra i dag. Fortsatt misbruker Helge Lurås/Shurika Hansen mitt navn for å spre sine løgner, ikke bare om meg. Påstanden om at de følger Vær varsom-plakaten, dokumenteres som ren løgn av deres egne publiseringer om meg.

Treff i søk 11.01.2022. Legg merke til påstandene fra nettstedet ved Helge Lurås om at de følger Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

Mail til post at resett.no, 15.8.2019

Jeg er blitt gjort oppmerksom på at resett har publisert ikke mindre enn tre «artikler» om meg som er en privatperson, helt uten offentlig interesse og stilling. Innleggene dukker opp i søk på mitt navn.

Resett misbruker mitt navn for å tigge penger til sjikaneblogg-prosjektet. Anklagene er falske, og jeg får ikke svar på henvendelser.

15. august 2019 sendte jeg klage til bloggen resett for de grove ærekrenkelsene av meg. De tre ærekrenkende innleggene ligger der fortsatt, og jeg har – selvfølgelig – aldri fått svar. (Skrevet 03.11.2019)

Lars Akerhaug har visst ikke forstått hva han er del av, om han ikke lyver. Resett fortsetter uansett klager, og har aldri hatt til hensikt å endre på noe. De lever for å skape konflikt, destabilisere og sette personer og grupper opp mot hverandre.
Forbedring har aldri vært hensikten, men å misbruke folks navn for å tjene (tigge) penger.

Resett anklager meg urettmessig og uten å akseptere min rett til tilsvar/imøtegåelse, for å ha drapstruet helge lurås med pistol, dernest skal jeg liksom ha fått lyst på pistol etter å ha lest resett, og så omtales jeg  som tidligere ntnu-ansatt som drapstruer lurås. Med pistol.

Man ser av skjemdumpen som er publisert, at resetts påstander er usanne. De er ærekrenkende, da jeg anklages i full offentlighet for å ha begått svært alvorlige straffbare handlinger.

Resett publiserte ærekrenkelsene om meg. Skjermdump 03.11.2019.
Samtidig sutrer lurås over at han ikke slippes inn blant redaktører og journalister. Han klager over at det er dårlig gjort, fordi det ville gitt ham penger. Det er jo bare å fjerne «dritten».

Disse ærekrenkende ytringene kommer i tillegg til resetts redaksjonelt ansatte, som i drøyt to år har regelrett forfulgt meg med krenkende, sjikanøse, usanne og til dels direkte ærekrenkende påstander,  som at jeg er hennes «psyko stalker». Jeg forstår på skriveriene hennes at min mentale helse skal være dårlig. Det er heller ikke gratis å skrive.

Stalking er en svært alvorlig straffbar handling i Norge. Den redaksjonelle resatt-medarbeiderens stadige omtale av meg bærer preg av personforfølgelse, og er tidvis truende. Det kan virke som om hun snur saken på hodet, og at det er jeg som er den forfulgte part. Det tegner seg et bilde av systematisk forfølgelse av meg fra resetts redaksjon. Jeg er altså bare en helt ordinær privatperson.

Ifølge helge lurås er bloggen resett et av Norges mest leste medier. Det gjør publiseringene og forfølgelsen ytterligere alvorlig.

Jeg vil råde resett til å spørre min tidligere prosessfullmektig, advokat Per Danielsen, om hvor mye slike ærekrenkelser uten tilsvar eller forsøk på å fremstille saken etterrettelig, vil kunne koste. Resetts ansatte forfølger også andre personer uten offentlig interesse for deres meninger, og ytrer offentlig at hun håper de blir dømt. Mitt poeng er at de eneste som risikerer å bli dømt, er de ansvarlige i resett. 

Resattes Shurika Hansen, kjent som intens forfølger av dem hun blokkerer: – Du har ikke bra nok dritt

Jeg er aldri blitt kontaktet før påstandene ble publisert. Heller ikke etter publisering. Jeg har derfor aldri vært gitt anledning til å ta til motmæle. Jeg ser også at resett misbruker mitt navn for å markedsføre sin tigging. Det anser jeg som et skjerpende element.

Jeg krever en offentlig fremført beklagelse, og at de usanne, ærekrenkende uttalelsene mortifiseres – etter min godkjenning av uttalelsene. Jeg krever 130.000 kroner i erstatning.

Skjermdumpene resett har publisert, viser at jeg – sikkert i likhet med mange andre kritikere – overvåkes(!) via falske profiler. Profilen «Kent Andersen» oppfordrer meg til å hente min pistol, og så henges jeg ut med de falske anklagene. Vedkommende fjernet sin angivelige identitet, og gjorde det umulig å forstå sammenhengen ved å sladde meg fullstendig nedover.

Forslag sendes meg skriftlig FØR publisering, for min eventuelle korrigering. Minner om at jeg er en privatperson helt uten offentlig interesse, og at jeg aldri har søkt offentligheten. resett har på sin side publisert påstander om at de er blant Norges mest leste medier.

Hvis resett avviser dette, eller ikke svarer innen 30.08 i år, er dette å anse som et prosessvarsel. Jeg vil da saksøke resett for forfølgelsen og de eklatante ærekrenkelsene.

De ærekrenkende, usanne påstandene har stor skadeeffekt, og har ifølge helge lurås påstander om bloggens rekkevidde, nådd et større publikum.

Resetts økte dekning gjør det dyrere for sjikanebloggen å spre sine ærekrenkelser.

Vær varsom- og Redaktørplakaten

Resetts syn på de tre «artiklene» i lys av påstanden om at resett følger Vær varsom- og Redaktørplakaten imøteses. Så lenge resett henviser til disse to plakatene, antar jeg resett har sørget for at det er anledning til å klage sakene inn for PFU. Resetts redegjørelse for klageadgang i henhold til resetts egne opplysninger under hver av de tre blogginnleggene om meg, imøteses.–

Vennlig hilsen

Kristin B. Bruun

Den faktiske tråden, som man ser har resett fremstilt saken usant, som i det meste de omtaler. Tråden med avsløring av de resattes løgner er arkivert blant annet her: https://archive.ph/gEPMM

Shurika Hansens forfølgelse

Shurika Hansen og jeg har hatt svært hyggelig kontakt, inntil jeg tok avstand fra resett grunnet Trine Skei Grande-saken. Etter det har Hansen snudd fullstendig i forhold til meg, fra å være en av verdens mest fantastiske personer, lever jeg nå med trusler fra hennes angivelige livvakt, og vedvarende forfølgelse med falske, ærekrenkende anklager. Hver gang Hansen ser navnet mitt, følger hun opp med sine falske og ærekrenkende anklager.

Hansen påstår stadig at hun forfølges, og hun skal i en kort periode ha fått skreket seg til en voldsalarm fra politiet. Den har de åpenbart tatt fra henne igjen, så hun må ty til den angivelige «livvakten» sin. Truslene hans mot meg på vegne av Hansen, kan du lese her.


Shurika Hansen dukket opp hos en straffedømt anti-barnevernsaktivist, for å spre sine uriktige forestillinger om meg.
Shurika Hansen med sin «mor» Lily Bandehy, som også foretrekker å fremføre sine påstander om meg fra bak blokkering. En noterer seg Hansens iver, og at hun er nær sagt all-over-the-place. Alt som skal til, er åpenbart at Hansen ser mitt navn.

3 kommentarer om “Resetts løgner om privatpersoner

 1. Du kjefter på dine egne. Har du sett hva resett har drevet med de siste dagene? I går slapp de løs en islamist i avisen, han brukte 7000 ord på forklare oss at vårt økonomiske system ikke er bra nok for han og det må repareres. Idag kaller Lurås og resett Demokratene for «høyrepopulister».

  Jeg vet ikke hva du tror Resett er men jeg er høyremann og jeg er helt imot Resett. Jeg er like mye imot resett som jeg er imot deg og resten av venstrehippiene. Resett står nå altfor langt til venstre, de har forandret seg mye de siste årene. Jeg tror de har byttet side og meldt seg inn ekstremvenstre. Så før du syter mer om resett, husk at de er like dumme som deg og de tilhører samme side som deg. Jeg vil ihvertfall ikke ha noe med lattelige, patetiske multikulturelle resett å gjøre. Jeg støtter Norge, ikke Resett. Er du klar over at en somalier er ansatt hos Resett? Og en mann som liker å bruke tamponger og sminke? Resett er like multikulturelle og håpløse som Erna Solberg, resett er en vits.

  Liker

  1. Jeg slapp gjennom din kommentar til tross for at du kjefter anonymt, som jeg synes er det feigeste. Både resett og demokratene er høyrepopulister. Jeg har sett innleggene du viser til, og antar at lurås har fått en personlig konflikt med Kent Andersen, og derfor publiserer så mye negativt han tør, om alt Andersen står i.
   Det er jo bare gøy for oss andre, som popper sprettkorn i den grad at det er et spørsmål om man bør kreve erstatning for at bikinisesongen må utsettes, av det etterhvert overdrevne kaloriinntaket.

   Når det gjelder din påstand om resetts angivelige multikulturalisme, må du huske på at dette er en tilnærmet mann-og-konebedrift (samboerbedrift) mellom to som gjør dette så nær multikulturelt som de resatte er i stand til å forsvare: en mørkhudet som tar avstand fra og nærmest pisser på (unnskyld fransken) egen bakgrunn, familie og kultur, og en «etnisk norsk», hvit(håret) mann som ikke har fått til stort her i livet.

   Hvorfor er du imot meg? Mener du at du er uenig i mine ytringer, eller er du faktisk imot meg som person? 😊

   Liker

Si din mening!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..