Resetts løgner om privatpersoner

Oppdatert 14. juli 2022

I 2019 ble jeg kjent med at resett ved Helge Lurås/Shurika Hansen hadde publisert tre – 3 – blogginnlegg om meg. I innleggene påsto de at jeg hadde drapstruet Helge Lurås.
Bakgrunnen for innleggene, var min kommentar i en tweet fra mai 2018.

Når lurås snakker om «en kjerne av en primærkultur som de andre hekter seg på», får jeg lyst på pistol.
Han og jeg er fra helt ulike kulturer. Vi har totalt ulike verdier – unnskyld, han har jo ingen.
Sånn går dagene i koko-gjørma til resett.

20. mai 2018

Jeg parafraserte nazisten og jødehateren Hans Josht, som skrev den stadig omskrevne setningen:

«Wenn ich Kultur höre … entsichere ich meinen Browning». («Når jeg hører ordet kultur … avsikrer jeg min Browning!»»

Hans Josht (ikke Himmler, og ikke Göring)

Det var en fornærmelse mot Helge Lurås fra min side. Dessverre for oss alle, så er Helge Lurås så kunnskapsløs at han forega å tro at min tweet var en drapstrussel.
Forega, fordi han aldri anmeldte meg.

Innleggene var ærekrenkende, og jeg krevde påstandene mortifisert, en erstatning, og en uforbeholden unnskyldning publisert etter min godkjenning. Tilsvarskreveren Helge Lurås verdiget meg ikke noe svar, og innleggene ble liggende til han fikk sparken.
Lurås blir nesten hysterisk av krenkelse, hvis noen skriver at rasismen som publiseres under hans ledelse, er rasisme. Da skal han ha tilsvarsrett, selv om det bare er en meningsytring, og så fyrer han løs med kraftige personangrep, og usaklige påstander.
Han publiserer rasistisk innhold, og noen personer er vel også dømt for sine hatytringer i de dobbeltsensurerte kommentarfeltene hans.

Helge Lurås blir veldig krenket når andre omtaler realitetene vedrørende hans publiseringer. Blir spennende å se om det blir mindre rasisme i de nye prosjektene. Lurås fikk sparken som leder av bloggen resett i juni 2022.

Skjermdumper av omtalen

Treff i søk 11.01.2022. Legg merke til påstandene fra nettstedet ved Helge Lurås om at de følger Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten. De ba om bidrag til netthets via Vipps under blogginnleggene om meg.
Resett misbruker mitt navn for å tigge penger til sjikaneblogg-prosjektet. Anklagene er falske, og jeg får ikke svar på henvendelser.

15. august 2019 sendte jeg klage til bloggen resett for de grove ærekrenkelsene av meg, og den ble selvfølgelig aldri besvart. Feigt av Lurås, etter min mening.
De tre ærekrenkende innleggene lå på nett helt til Helge Lurås fikk sparken av styret i 2022. Da ble de fjernet etter en eneste vennlig henvendelse. Det er beskrivende for Helge Lurås.

Resett publiserte ærekrenkelsene om meg. Skjermdump 03.11.2019.
Samtidig sutrer lurås over at han ikke slippes inn blant redaktører og journalister. Han klager over at det er dårlig gjort, fordi det ville gitt ham penger. Det er jo bare å fjerne «dritten».

Lurås skryter av antall lesere

Resetts økte dekning gjør det dyrere for sjikanebloggen å spre sine ærekrenkelser.

Twittertråden fra mai 2018

Den faktiske tråden, som man ser har resett fremstilt saken usant, som i det meste de omtaler. Tråden med avsløring av de resattes løgner er arkivert blant annet her: https://archive.ph/gEPMM

Shurika Hansens Bruun-besettelse

Shurika Hansen og jeg hadde hyggelig kontakt gjennom 2017, inntil jeg tok avstand fra resett grunnet Trine Skei Grande-saken på nyåret i 2018. Etter det snudde Hansen fullstendig i forhold til meg. Hun klarer tilsynelatende ikke å skille person og sak, og takler ikke at folk har andre meninger enn henne.

Fra å være en av verdens mest fantastiske personer, gikk jeg til å bli en person hun spyr ut gørra si om, bare hun ser mitt navn nevnt, eller om hun har en dårlig dag. Hun er selvfølgelig blitt «venninne» med kvinnen som har hatt meg på hjernen siden 2010, og som er blitt straffedømt ikke mindre enn fem ganger for sin forfølgelse av meg, siden 2018. Hansen og jeg har ingen rolle i hverandres liv, men min kritikk av Helge Lurås har gitt meg en fiende i henne. Det er en spesiell virkelighet man har i de kretser.

Hansen påstår stadig at hun forfølges, og hun skal i en kort periode ha fått skreket seg til en voldsalarm fra politiet. Den har de åpenbart tatt fra henne igjen, så hun må ty til den angivelige «livvakten» sin. Truslene hans mot meg på vegne av Hansen, kan du lese her.

Hansen er et aktivt nettroll, hun skal ha for iver. Enhver tråd på Facebook om meg, deltar hun i. Og hun snakket om meg i Resett, så lenge hun var ansatt av sin kjæreste og samboer.
Jeg er ikke veldig imponert over det paret, men nå er de ferdige der, og skal bygge opp enda et av fantasifostrene sine. Jeg ønsker dem lykke til med det.

Shurika Hansen dukket opp hos en straffedømt anti-barnevernsaktivist, for å spre sine uriktige forestillinger om meg.

Shurika Hansen med sin «mor» Lily Bandehy, som også foretrekker å fremføre sine påstander om meg fra bak blokkering. En noterer seg Hansens iver, og at hun er nær sagt all-over-the-place. Alt som skal til, er åpenbart at Hansen ser mitt navn.

3 kommentarer om “Resetts løgner om privatpersoner

 1. Du kjefter på dine egne. Har du sett hva resett har drevet med de siste dagene? I går slapp de løs en islamist i avisen, han brukte 7000 ord på forklare oss at vårt økonomiske system ikke er bra nok for han og det må repareres. Idag kaller Lurås og resett Demokratene for «høyrepopulister».

  Jeg vet ikke hva du tror Resett er men jeg er høyremann og jeg er helt imot Resett. Jeg er like mye imot resett som jeg er imot deg og resten av venstrehippiene. Resett står nå altfor langt til venstre, de har forandret seg mye de siste årene. Jeg tror de har byttet side og meldt seg inn ekstremvenstre. Så før du syter mer om resett, husk at de er like dumme som deg og de tilhører samme side som deg. Jeg vil ihvertfall ikke ha noe med lattelige, patetiske multikulturelle resett å gjøre. Jeg støtter Norge, ikke Resett. Er du klar over at en somalier er ansatt hos Resett? Og en mann som liker å bruke tamponger og sminke? Resett er like multikulturelle og håpløse som Erna Solberg, resett er en vits.

  Liker

  1. Jeg slapp gjennom din kommentar til tross for at du kjefter anonymt, som jeg synes er det feigeste. Både resett og demokratene er høyrepopulister. Jeg har sett innleggene du viser til, og antar at lurås har fått en personlig konflikt med Kent Andersen, og derfor publiserer så mye negativt han tør, om alt Andersen står i.
   Det er jo bare gøy for oss andre, som popper sprettkorn i den grad at det er et spørsmål om man bør kreve erstatning for at bikinisesongen må utsettes, av det etterhvert overdrevne kaloriinntaket.

   Når det gjelder din påstand om resetts angivelige multikulturalisme, må du huske på at dette er en tilnærmet mann-og-konebedrift (samboerbedrift) mellom to som gjør dette så nær multikulturelt som de resatte er i stand til å forsvare: en mørkhudet som tar avstand fra og nærmest pisser på (unnskyld fransken) egen bakgrunn, familie og kultur, og en «etnisk norsk», hvit(håret) mann som ikke har fått til stort her i livet.

   Hvorfor er du imot meg? Mener du at du er uenig i mine ytringer, eller er du faktisk imot meg som person? 😊

   Liker

Si din mening!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..