Polsk resett lyver om Bruun på vegne av Ordo iuris

Polske drittpakker og «family values»

Bruun omtales i polsk nettavis tilsvarende norske Resett.
Polsk «Resett» om meg. Rene løgner, fremsatt på polsk uten samtidig eller senere imøtegåelse. Jeg skal ha beskyldt Polen for Holocaust-ansvar.

Da jeg harselerte med den ekstreme anti-abort-, anti-homofili-, demonutdrivende pastor Jan-Aage Torps «ærespris» til Polen for ivaretakelse av det han kalte «family values» og behandling av jøder, fikk jeg trøbbel. Sjikane og trakassering, så trusler fra polske nettroll.

(Siste: siden med pris for «Nation of honor» er nå fjernet fra pastor Jan-Aage Torps «Kristen Koalisjon Norge», men vi har den har den på data. 08.02.2019)

Jeg ble anklaget av lederen for den katolske, konservative juridiske tenketanken Ordo iuris for å gi Polen medansvar for Holocaust. Det ser ut som om advokat Jerzy Kwasniewski mener målet helliger midlet, uten at jeg kan gi ham rett i det. Jeg er selv katolikk, og et av budene pålegger oss å ikke lyve.

Jøder har hatt opp- og nedturer i Polen gjennom historien, med en overvekt av forfølgelse, tap av rettigheter, demonisering. Samtidig har Polen budt på et fristed i perioder. Hvorfor jeg skulle beskylde Polen for noe så dustete, uten sammenheng med Torps rolle og «family values» i Silje Garmo-saken», er uforståelig.

Pastor Torp og «family values» – Garmosaken

Pastor Torp fremstår som ufrivillig morsom (tragikomisk) når han belønner en stat for ivaretakelse av «family values», på grunn av den enslige moren Silje Garmos flukt fra barnevernet i Norge.
Garmo skal ha fått asyl i Polen, og det kommer jeg tilbake til nedenfor.

To av Torps seks (voksne) barn har gått ut offentlig, og fortalt om det polakker i likhet med folk flest vil oppfatte som barnemishandling. Her en av døtrenes såre og modige fortelling om hvordan Torp var som far, og her en av sønnene, som har måttet tåle sin fars nedvurderinger og karakteristikker fordi han til slutt brøt ut.

Jan-Aage Torp betegner på Oslokirkens hjemmeside sin sønns beretning  som en «krim- og scifi-artikkel» og kaller  den selvstendige unge mannen et «munnstykke for Levi Fragell». Andre betegnelser på sønnen er «lakei».

Verdidebatt, 15.04.2011

Fra pastor Torps «family values»:

Angrer at han kalte sønnen ‘Fragells lakei’
– Vi er ikke kommet nærmere hverandre, sier Anders Torp etter å ha møtt faren for første gang på mer enn to år.

Vårt land, 30.04.2011

Historiene er så sterke, at man skulle vente at pastor Jan-Aage Torp som far ville ønske å gå stille i dørene vedrørende barn og oppvekst.

Man behøver ikke grave mye, for å lure på hvordan de ekstreme kristne miljøene, som den mektige, polske katolsk-konservative tenketanken eller den norske pinsevennen Torp, kunne velge akkurat denne moren som symbol for Polens ivaretakelse av «family values».

Årsaken til min tweet, som ble brukt mot meg

En mor søker asyl

Bakgrunnen for den polske suppen, er saken med Silje Garmo, som har rømt til Polen med sin yngste datter for å unngå barnevernet. Den polske utenriksministeren skal ha gitt henne asyl, visstnok fordi Norge bryter Den europeiske menneskerettskonvensjon (EMK) overfor mor:

Jerzy Kwsniewski om Silje Garmo-saken
Kwasniewski anklager Norge for å bryte Menneskerettskonvensjonens artikkel 8.
Twitter 12.12.2018

I 2017 ble Polen dømt for tre brudd på Menneskerettskonvensjonen artikkel 8. Norge ble ikke dømt. Det er en av grunnene til at jeg har undret over saken.

I fjor ble det kommunisert 9 saker som gjaldt norske barnevernssaker. Det har falt dom i to av dem og det i Norges favør

Statssekretær Tom Erlend Skaug (H) i Barne- og likestillingsdepartementet, 21.02.2018

Barnevernsaktivister – foren eder

Denne saken har engasjert de mest outrerte elementene i det norske anti-barnevernsmiljøet. Pinsebevegelsen ble engasjert i norsk barnevern i forbindelse med Bodnariu-saken, hvor fem barn ble hentet akutt av barnevernet og politiet, og plassert i ulike fosterhjem. Pinsebevegelsen mobiliserte over hele verden for sine trosfeller. Norske barnevernsaktivister kastet seg på. Så også i denne saken.

Den tidligere advokaten Marius Reikerås er straffedømt etter trusler mot en motparts advokat og dennes familie, fra den gangen han fortsatt var advokat.

Reikerås ble fratatt bevillingen etter omfattende regnskapsjuks, og har aldri søkt om å få den tilbake. I stedet presenterer han seg som offer for myndighetsmisbruk, og har lenge fremstilt seg uriktig som Nordsjødykkernes advokat.
(Han var advokat for en stadig mindre gruppe innledningsvis i tingretten, og påførte gruppen tap.)

Reikerås forsøkte å overta Bodnariu-saken, men måtte gi tapt for de velorganiserte religiøse verdensomspennende miljøenes mobilisering.

Den notoriske Rune Fardal presenterte seg i sin tid som psykopat, og til tross for at han ikke har noen utdanning, skriver han «lærebøker» i psykologi, og da om det han åpenbart kan best: psykopati.

Fardals kvinnesyn er notorisk problematisk, og han har publisert dokumenter som viser at selv politiet merket seg det, da de til stadighet måtte gripe inn i forbindelse med at hans kone gikk fra ham. Politiet noterte at far hadde vært «ekstrem til å plage mor».

Rune Fardals barn satte grenser for far. Fardals egen publisering.

Fardal er til stadighet under politietterforskning, stort sett for «hensynsløs atferd», men også for droneflyvning. Han er også dømt til å ikke skrive eller publisere mer om meg, så det gjør han fortsatt der han ser mitt navn. Som på drittpakken fra Ordo iuris. Han har også en egen «avdeling» på sin hovedserver, dedikert meg.

Rune Fardal om sitt favorittemne: Kristin Biesse Bruun.

I likhet med Marius Reikerås var Fardal deltaker i den angivelige rettssikkerhetsgruppen til Frps stortingsrepresentant Ulf Leirstein.

Protester mot jukset til Ulf Leirstein (Frp) og hans kumpaner, deriblant Marius Reikerås, Rune Fardal og andre barnevernsaktivister.

(Leirstein ble avslørt for sine forsøk på å ha seksuell omgang med mindreårige partimedlemmer. Han drøftet muligheten for å få de mindreårige guttene med på trekantsex med en kvinnelig partifelle i trettiårene, som han skal ha hatt et intimt forhold til.)

Skjermdump av psykolog Einar Columbus Salvesen med pastor Jan-Aage Torp fra webarkiv. Pastoren slettet også dette innlegget.

I tillegg har det dukket opp en psykologspesialist, Einar Columbus Salvesen. Det var han som rådet Silje Garmo til å flykte til Polen.

Salvesen fremstår som en «underlig skrue», han presenterer eksempelvis enkeltmannsforetaket sitt som det, før han omtaler seg selv som «vi«, og skryter på seg stor internasjonal erfaring.

Referanselisten han – eller «vi» – har publisert, avslører mannen: Selskapene er kun norske, og det er få av dem. Faktisk bare fire selskaper, samt en privatperson. Einar Columbus er ikke akkurat født i går, så man kan undre hva har har drevet med i disse årene.

Referanser: Den norske Bank ASA, Berg-Hansen Reisebureau AS, Force.No as, Bukser berging ref. ES, Personlig uttalelse.

Einar Columbus Salvesen

Nå vil Salvesen kunne tilføye Silje Garmo på listen. Han skal ikke ha brukt mer enn halvannen time på å fastslå at hun var fullstendig skikket som mor.

Columbus Consulting AS tilbyr tjenester og ekspertise som baserer seg på bred kompetanse innen organisasjons- og lederutvikling, opplæring og veiledning.

Selskapet bistår med å utvikle produktive og fleksible organisasjoner gjennom å styrke kommunikasjon og samtaleferdighet i privat og offentlig virksomhet i Norge, såvel som internasjonalt.

Selskapet drives som et enmannsforetak av psykolog Einar C. Salvesen, men har tilgang til et nettverk av ressurspersoner etter behov.

Med utgangspunkt i «den menneskelige faktor», har selskapet hatt oppdrag på alle nivåer innen næringsliv og forvaltning, og i forbindelse med internasjonale demokratiseringsprosjekter innen arbeidslivet i ulike land.

Einar Columbus Salvesen, Columbus Consulting
Rune Fardals reaksjon da Einar Salvesen skrøt av hvordan han fikk foreldre til å gå med på omsorgsovertakelse fra barnevernet.

Med Jerzy Kwasniewski og den katolske kirke i ryggen

I Polen er det den katolske, kristenkonservative juridiske tenketanken Ordo iuris under ledelse av nevnte advokat Jerzy Kwasniewski, som styrer Garmos sak. Før drittpakkene og løgnene virket det bare absurd og humoristisk. Da jeg ble angrepet via sosiale medier av rene nettroll, sluttet det å være morsomt.

Kwasniewski representerer det mørkeste katolske i polsk kultur og politikk, mens Silje Garmo praktiserer fri sex, føder barn etter barn utenfor ekteskap, lever på NAV og har åpenbart ingen intensjoner om å stifte familie etter Kwasniewskis mørke-katolske prinsipper. Man må bare lure på hvorfor Polen har valgt akkurat denne moren, som står så langt unna de angivelige verdiene de påstår ligger til grunn for deres engasjement.

(Jeg er katolikk, lykkelig oppvokst som det i det frie, sekulære Norge. Den katolske kirken i Norge har endret seg med den stadig voksende polske diasporaen. Siden Norge er et fritt land, «hospiterer» jeg for tiden i den norske kirken, hvor jeg bare savner amen og korsets tegn.)

Jerzy Kwasniewski dro løgnene om meg til Facebook, og blokkerte meg så jeg ikke skulle få ta til motmæle, etter mitt krav. Lenke til tråden hentet ut 06.03.2020. Krav om å dokumentere løgnene om Norge, falt ikke i god jord.
Blokkeringsteksten oversatt:
«Det er veldig trist det du skriver.
Jo mer han skader moren sin, så bestemt at hun forlot sitt kjære land og valgte sikkerhet i utlandet.
Jeg blokkerer tilgang

Hvorfor valgte Polen denne moren?

Silje Garmo opptrer konsekvent i strid med pastor Jan-Aage Torp og Jerzy Kwasniewskis «family values». Hun rømmer med barna fra deres respektive fedre i tur og orden, hvilket ikke er å ivareta familien man har startet.
Jeg kritiserer ikke Garmo, men nevner disse faktaene for å vise frem aktørene i saken. Polske nettroll, betalte «intervjuer», drittpakker, trusler og løgner – hva er målsetningen?

Silje er velplassert (NAV, red.) og college-utdannet (er hun det? Red.) – så hennes tilfelle straks fanget media, som mye informerte henne om hennes asylansøkning. Nyhetene kom også fram i de viktigste tsjekkiske media . Hun hadde bare kommet i kontakt med (barnevernet) da hun ble skilt. (Hun var aldri gift, og hadde vært på NAV i 7 år. Red.)

På den tiden fjernet myndighetene hennes eldre datter, (…) på grunnlag av en heller uutforsket uttalelse fra sin tidligere mann (en svært innflytelsesrik forretningsmann) at han misbrukte smertestillende og ledet en «kaotisk livsstil». (De var aldri gift. Red.)

Hvem vet mer forskjellige saker og varetekt kamp foreldre til barn må være en slik grunn til å le, men det var nok i Norge til barnevernet Silje helt forbudt kontakt med sin datter, som kan sees før etter hennes attende bursdag. (Blank løgn. Datter har rett til å se sin mor, og var hos mor en uke i julen 2018. Spørsmålet er hvordan mor eventuelt prioriterer sin datters rett til å ha kontakt med mor, og den andre datterens rett til å være med sin far og øvrige familie. Red.)

Tomáš Zdechovský, 15.12.2018, via oversettelsesmotor

Kwasniewski, Ordo iuris og polsk abort

Polen har Europas verste abortlov, og det oppfattes som om den katolske kirken står bak. Katolsk-konservative Ordo iuris med Jerzy Kwasniewski i spissen, tok initiativet til et umenneskelig lovforslag om ytterligere innstramninger i den rettighetskrenkende polske abortloven:
Nå skal abort være helt forbudt, selv etter incest og voldtekt!

«Bak forslaget til innskjerping av abortloven står hverken den nasjonalkonservative regjeringen utgått fra Lov- og rettferdighetspartiet (PiS) eller den katolske kirken, men en gruppe som kaller seg Ordo Iuris.
De samlet over 100.000 underskrifter for forslaget, som dermed skal behandles av parlamentet.»

Aftenposten, 03.10.2016

Den polske advokaten Jerzy Kwasniewski ser ut til å bruke denne saken for å gjøre seg lekker for et polsk publikum – de av dem som sliter med norsk barnevern. Ordo Iuris skal være et springbrett for unge advokaters videre karriere. I den sponsede videoen til Rune Fardal slipper Kwasniewski til med reklame for den mektige anti-abortorganisasjonen.

On a European scale, Poland is once again taking part in the debate on the protection of families persecuted by authorities such as Barnevernet or Jugendamt’, commented the President of the Ordo Iuris Institute, Jerzy Kwaśniewski, attorney of Silje and Eira Garmo.

Ordo iuris, 19.12.2018

Dette kan være årsak til at Kwasniewski uriktig påstår at Norge bryter den europeiske menneskerettskonvensjon (EMK), særlig artikkel 8, i ett sett.

Advokaten henviser til Jansen-saken for å underbygge sine usanne anklager mot Norge. Jansen-saken har ingen paralleller til Garmo-saken. Kwasniewski sier også at et notat i helt generelle vendinger til Europa-parlamentet underbygger Garmo-saken, uten å underbygge dette.

Løgnene han og hans medhjelper spredte om meg for et polsk publikum, og uten tilsvarsmulighet, er årsak til at jeg nå har sett nærmere på Garmo-saken. Husk på EMK artikkel 8, retten til et familieliv. Den gjelder også barna til Garmo, og ikke minst deres fedre. Dette er en polsk suppe.

Silje Garmo-saken i media

2009: Silje Garmo går ut offentlig, og klager på at hun som 28 år gammel enslig mor hadde sloss mot NAV i to år i flere saker, og derfor måtte låne penger av sine foreldre for å fortsette å sloss.

“Barnevernet accused me of abusing painkillers, leading a ‘chaotic lifestyle’ and having ‘chronic fatigue syndrome,’”

Life Site, 19.12.2018

2014: Garmos eks-kjæreste varsler barnevernet om bekymring for hennes omsorg for deres felles barn.

In 2014, the father of her eldest daughter, now 13 years old, reported Garmo to the Barnevernet as an unfit mother. Garmo thinks the agency believed him simply because he was an influential businessman with friends among judges.

Life Site, 19.12.2018

2015: Foreldrene kjemper om omsorgen for barnet som kan være 9-10 år, og Silje Garmo rømmer utenlands for første gang. Hun drar til Spania. Det sendes flere bekymringsmeldinger.

Silje forteller en dramatisk historie om fengsling og «utrolig mishandling» i Spania til blant annet barnevernsaktivist Rune Fardal.

(Det er naturlig å spørre seg om årsak er at Ordo Iuris ved leder Jerzy Kwasniewski har betalt Rune Fardal for filmopptakene.
Jeg håper å få se regnskap for oppdraget som vil avklare spørsmålet om Fardals eventuelle uavhengighet i denne saken. Hvor mye betalte Kwasniewski i Ordo iuris Fardal for rollen som mikrofonstativ?)

2016: Silje Garmo (36) er midt i barnefordelingssak, NAV-kamper, økonomiske problemer, rollen som enslig mor, besøksforbud med mer. Garmo blir allikevel gravid med en ny mann. Ham hører vi ikke mer til. De er ikke gift.

Da (Silje) gikk gravid med barn nummer to, meldte noen bekymring om hennes tidligere medikamentbruk og omsorgssvikt overfor det eldste barnet.

Dagbladet Magasinet, 22.10.2017

2017: Grunnet svangerskapsdiabetes skal fødselen settes igang. Det blir keisersnitt, og så kommer barnevernet på sykehuset. Det har kommet ny bekymringsmelding.

(…) hastekeisersnitt for snart et år siden. Mamma (…) hadde utviklet svangerskapsdiabetes. Fødselen ble derfor satt i gang med medikamenter, men midtveis måtte mor flyttes til operasjonsstua.
– Morgenen etter ble jeg vekket av ansvarlig jordmor og en sykepleier som sa at barnevernet ville snakke med meg.

Dagbladet Magasinet, 22.10.2017

2018: Silje Garmo (38) vil fortsette kampen mot far til første datter, midt i barnevernssaker, asylspørsmål, en fraværende far til det yngste barnet og EMK artikkel 8.

Vi har hele tida vært klare på at vi, uansett utfall i asylsaken, vil klage Norge inn for Den europeiske menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg (EMD). Jeg har også en datter til, som har vært borte fra meg i tre år. Fokuset nå blir å få saken om hvem hun skal bo hos opp for en ankedomstol i Norge, sier hun. ​

Dagbladet, 21.02.2018

Statssekretær Tom Erlend Skaug (H) i Barne- og likestillingsdepartementet besvarer Dagbladets spørsmål i epost:

Det er ikke høyere sannsynlighet for at barn blir tatt ut fra sine hjem i Norge sammenliknet med Polen. Tvert om, flere rapporter har vist at antall omsorgsovertakelser i Polen er høyere enn i Norge

Dagbladet, 21.02.2018

(…) både Latvia, Litauen, Finland, Tyskland, Polen og Estland hadde en høyere andel plassert utenfor hjemmet enn Norge(1).

Barne- og likestillingsminister Solveig Horne, 03.2016, svar til Ulf Leirstein på spørsmål om omsorgsovertakelser

— Norge bryter menneskerettighetene

Advokat Jerzy Kwasniewski og hans norske aktivistvenner påstår til stadighet at Norge bryter den europeiske menneskerettskonvensjonen (EMK). Ifølge Kwasniewski har polske myndigheter innvilget asyl til Silje Garmo fordi Norge har brutt EMK artikkel 8 i saken.

I fjor ble det kommunisert 9 saker som gjaldt norske barnevernssaker. Det har falt dom i to av dem og det i Norges favør, sier Skaug.

Dagbladet, 21.02.2018
Polen ble domfelt i EMD for tre brudd på EMK artikkel 8, som de nå anklager Norge for å bryte, og som skal være grunnlag for å innvilge asyl i Garmo-saken (2017)

Polen er blant landene i Europa som tar imot færrest yktninger (sic). Hittil i år har 355 personer fått innvilget asyl. For øyeblikket huser landet drøyt 3300 yktninger (sic) .

Dagbladet Magasinet, 22.10.2017

Den største innvandrergruppen er fra Polen, og står for omtrent 10 % av den totale innvandrerbefolkningen.

Wikipedia – Innvandrere i Norge

Among the worst offenders were Poland and Hungary, both having refused to accept a single asylum-seeker from Italy and Greece by the year’s end.

Amnesty International report 2017/2018

Bryter Norge menneskerettigheter i Garmo-saken?

Det viste seg at Norge rangeres som nummer tre på listen over statene som anses å overholde menneskerettighetene.
Polen ligger blant de 125 nederste, og er altså blant verstingene på listen. I 2017 ble Norge dømt en gang i den Europeiske menneskerettsdomstol, mot Polens 14.

The government continued its efforts to exert political control over the judiciary, NGOs and the media. Hundreds of protesters faced criminal sanctions for participating in peaceful assemblies. Women and girls continued to face systemic barriers in accessing safe and legal abortion.

Amnesty Internationals rapport om Polen 2017-2018

Polen kritiseres av særlig EU for Europas strengeste abortlov. Polske kvinner må reise til nabolandene (eller Norge hvor vi har en stor polsk diaspora) for medisinsk utført abort. Det er definitivt ikke å etterleve menneskerettighetene.

Aktivistgruppen «Ordo Iuris» står bak underskriftskampanjen, som ble levert inn av Stopp Abort-koalisjonen som et «borgerinitiativ».
Gruppen foreslår at abort skal totalforbys, og at straffen for å utføre abort skal endres fra to til fem år, både for moren og legen som gjennomfører inngrepet.

TV2, 03.10.2016

Den katolske kirken var en støttespiller da kommunismen falt i Polen, og antas derfor å ha fått sin nå ekstremt sterke rolle i polsk politikk og lovgivning.

Hostile Takeover: How Law and Justice Captured Poland’s Courts

Poland’s Law and Justice party has instituted unprecedented changes to the country’s legal system, undermining rule of law and separation of powers. The brief details the changes that took place and addresses the dilemma that the EU faces.

Freedom House, last ned rapporten fra nettsiden deres
Jerzy Kwasniewski angrep meg med falske anklager. Etter truslene og fortsatt spredning av løgnene, så jeg meg nødt til å fjerne tweeten. Og så begynte jeg å grave. Mannen fremstår som djevelen selv: han vil at polske kvinner skal kunne voldtas også av egne fedre, uten å ha rett til å ta abort!

Pris til venner

— A key factor in our mutual relationships are the personal friendships I have with Leo van Doesburg (Policy Director of ECPM) and Jerzy Kwasniewski (President of Ordo Iuris), says Jan-Aage

KKN Supports Ordo Iuris and EPCM, 08.12.2018

– It is a privilege for KKN to support two of the finest reformational movements in Europe today, Ordo Iuris and European Christian Political Movement (ECPM), states KKN Chairman Jan-Aage Torp.

Pastor Jan-Aage Torp, KKN, 08.12.2018
Jeg skjønte ikke at dette var en velregissert «shitstorm» fra den katolske, juridiske tenketanken, og svarte Arthur Kubik høflig.

Aggresjonen fra Jerzy Kwasniewski og hans hjelper Artur Kubik overrasket meg. Etterhvert ble det klart at lederen for den katolske tenketanken og gjengen hans organiserte et angrep på meg, hvor de benyttet ord som ville trigge de rette leserne. Situasjonen ble ubehagelig, så jeg fjernet tweeten med harselasen over Torps dårskap.

Det brukte Kwasniewski også mot meg. Jeg skulle svertes, og hans lesere skulle oppildnes til et voldsomt sinne mot meg, basert på løgner.

Recently polish right wing morons are celebrating a Norwegian woman – Silje Garmo receiving asylum in Poland. Apparently this is proof how Norway is destroyed by left wing radicals (even though for one asylum from Norway you get hundred of thousands of polish people immigrating there). Can you please let me know how Norwegians are reacting to this?

Silje Garmo case, Reddit, 15.12.2018

Katolske Ordo Iuris og abort – «family values»


Polen har allerede en av Europas absolutt strengeste abortlover. Abort innvilges bare dersom fosterets eller morens liv er i fare, eller dersom graviditeten er et resultat av incest eller voldtekt.
Men det er ikke nok for de strengeste katolikkene. 

Aftenposten, 03.10.2016,


– Det skjedde noe avgjørende i Irland før avstemningen: Det pågikk en ærlig samtale om den katolske kirkens rolle i samfunnet, lovgivingen og politikken. Her (i Polen, red.) er vi fortsatt langt unna noe slikt.

VG, 14.07.2018

Ordo iuris er imot abort, og for «familieverdier». Det er naturlig at en organisasjon som er så «erke-katolsk» som Ordo iuris, mener at barn ikke bør unnfanges utenfor ekteskap.

Deres inntreden i saken til Silje Garmo er derfor underlig: det fremkommer av medieoppslag at hun har fått to barn utenfor ekteskap, og det ser ikke ut som om hun har bodd sammen med noen av fedrene. Hvordan stiller den konservativ-katolske, mektige tenketanken og dens tilhengere seg egentlig til det?

(…) den katolske kirke har stor magt og stor betydning i Polen —og kirken er imod abort. Dens argument er, at liv begynder, så snart en sædcelle og en ægcelle smelter sammen, og at abort af et ufødt barn altså er drab, ligegyldigt hvor gammelt fostret er. Og for mange polakker er kirkens ord lov.

Selvom antallet af polakker, der går i kirke hver søndag, falder, fylder kirken i hverdagen: Næsten alle er døbt og konfirmeret.

Dansk radio, 17.04.2016

Hvilken stat krenker rettighetene til hvem?

Silje Garmo skal som enslig mor være innvilget asyl i Polen fordi norsk barnevern angivelig vil splitte opp familien, og dette er angivelig brudd på menneskerettighetene til mor og datter.

Siden Garmo har rømt til Polen, så har far og barn ikke mulighet for kontakt. Og her blir historien interessant:
Hvilke rettigheter mener polske myndigheter at far og barn skal ha til å være familie? Til å bli kjent med hverandre, og få være sammen?
Hvilke rettigheter mener polske myndigheter at Garmos døtre skal ha til være familie, og å få være sammen og bli kjent med hverandre?

Den europeiske menneskerettskonvensjon hjemler at fedrene skal få ha kontakt med sine døtre, døtrene skal få ha kontakt med sine fedre og med mor, og med hverandre.
De har også rett til å bli kjent med sine foreldres respektive familier.

Dette er pastor Jan-Aage Torp og advokat-leder av den katolske, konservative tenketanken Ordo Iuris «family values»: en enslig mor som sloss mot NAV og nå to barnefedre og barnevernet, som har hatt økonomiske problemer i en årrekke, og som åpenbart ikke ønsker å stifte noen ordinær familie.

Abort skal ikke kunne bruges som erstatning for kondomer eller p-piller, lyder ét af argumenterne.

Dansk radio, 17.04.2016

2 kommentarer om “Polske drittpakker og «family values»

 1. Takk for opplysningen du gir her. Veldig bra. Polen er et kvinnefiendtlig erkereaksjonært land. Har hatt kontakt med kvinner derfra og de forteller det samme totalt jævlig. De får ikke engang kjøpt prevensjon. Kirkens menn har jo gjort det meste for å ødelegge fødte unger så då må vel ha flere. De er jo pedofile hele gjengen og systemet gir nå disse retten til å undertrykke kvinner på en måte vi kanskje ikke har sett før. Uansett har alle reaksjonære land inkludert nazi tyskland brukt samme metode.

  Liker

  1. Enig i at Polen har gitt seg en svært lang vei å gå nærmest på alle områder som omhandler menneskerettigheter. Vi er dessverre så sammenvevd med Polen økonomisk, at vi ikke klarer å sette foten ned. Det er synd, for med den støtten vi bidrar med, ikke bare direkte handel – for eksempel med «forsvarsmateriell», men også gjennom EU, hvor Polen er den største bidragsmottakeren av alle, og vi vel er den største giveren av alle, så har vi makt nok til å sette ned foten.
   https://snl.no/Polens_forbindelser_med_Norge, ikke verdens beste artikkel, men illustrerer noe.

   Liker

Si din mening!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..