MDG: ja til omskjæring, til vi er på Tinget!

Jeg hadde bestemt meg for å snakke pent og bruke små ord i omskjærings-debatten, men det blir umulig når Miljøpartiet de Grønne i full offentlighet frir til minoritetene i Norge, og ofrer barna i en valgkamp.

Giæver og Trædal: gjerne omskjæring, bare vi får Stortingsplass! Ill. Kristin Bruun
Lars Kjelkenes Giæver og Eivind Trædal hopper gladelig til sengs med alle som vil omskjære guttebarn, bare de stemmer dem inn på Tinget til høsten. Ill. Kristin Bruun

MDGs Tom Sverre Tomren sa han umiddelbart ville trekke seg fra alle sine verv om Miljøpartiet de Grønne stilte seg på samme linje som Frp i omskjæringsssaken, og ville innføre et forbud.

For Tom Sverre Tomren i MDG er guttens rett til å velge bort en vesentlig del av sitt senere seksualliv, guttens rett til selv å velge sin seksuelle og religiøse identitet, risikoen for at gutten skal få uopprettelige skader, uten betydning. For ham har ikke barnets autonomi og guttens rett til å være likestilt noen verdi, kun partipolitiske tanker, og hans personlige ego.

MDG støtter Tomren, men sukrer pillen

Man kunne jo vente at hans partikolleger var litt flaue over utspillet, og det var de faktisk. Allikevel stiller Miljøpartiet de grønne seg bak Tomren. De bare sukrer pillen, og vil tillate overgrepene, bare litt mer smakfullt.

Miljøpartiet de grønne påstår at de vil utsette debatten om omskjæring til ETTER høstens valg. Frem til valget vil de foregi å være minoritetenes beste venner, og de inviterer derfor spesielt muslimer og jøder (og selvsagt kristne, hinduer og sikher) til å stemme på dem.

Hvorfor omskjæring?

Noen påstår at omskjæring gjøres for å rette på Guds skaperverk – fysisk. Det er ikke tilfelle.

Ifølge den jødiske middelalder-filosofen og rabbineren Moses Maimonides, foretas omskjæring for å dempe mannens seksuelle lyst. Smerten det lille barnet påføres skal ifølge Maimonides dempe mannens senere drifter. Maimonides snakker ikke om pakten med Adam, men om mannens drifter. Likeså advarte rabbineren mot at jødiske kvinner fikk være sammen med intakte menn: da ville de aldri vende tilbake til en omskåret mann.

Skam over MDG!

Det er trist at jeg skulle få inntrykk at det for «min side» handler om ren kynisme, og menneskelig grådighet og maktbegjær. MDG er ikke interessert i barnets ve og vel, slik man kan få inntrykk av når det gjelder spørsmålet om seksuell identitet – som omskjæring er en vesentlig del av. På alle andre områder vil Miljøpartiet de grønne at barnet skal respekteres , og at den senere voksne til og med skal få velge kjønnslig identitet. Men religiøs identitet skal små guttebarn ikke gis frihet til å velge.
Religiøs identitet og seksuell identitet må foreldrene få skjære inn i barna, fordi MDG vil at foreldrenes religiøse identitet skal respekteres.

Dette er i mot FNs barnekonvensjon, Menneskerettsloven, barneloven og likestillingsloven.

Skam dere, MDG

At den dagen skulle komme at jeg skriver «skam dere, MDG», som jeg også har skrevet skam over SV, hadde jeg aldri forestilt meg. «Min side» har vist at den er den mest kyniske, og gir blaffen i samfunnets aller svakeste, bare de kan få makten stemmer vil gi dem. Implisitt i MDGs spill ligger det en forakt for velgerne. MDG viser at de mener velgerne deres er så inkompetente og lettlurte, at de vil stemme på dem fordi de sier ja til fortsatt omskjæring i en eller annen guds navn – av helsemessige årsaker.

Jeg håper alle de jøder og muslimer som har et adekvat og oppdatert, informert syn på omskjæring, stemmer riktig i år. Altså IKKE de to partiene som er villige til å lure dere, for ETTER valget å ta den debatten.

En kommentar om “MDG: ja til omskjæring, til vi er på Tinget!

  1. Nå er det heldigvis valg snart og da forsvinner MDG. Endelig. Jeg har aldri sett noe verre enn MDG i Norge, det er som en gjeng små barn som leker by. Det pussige er at ingen jeg kjenner eller har møtt stemmer på MDG. Jeg har ikke klart å finne ett eneste menneske som har stemt på MDG. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; jeg stoler ikke på valgresultatet den gangen MDG vant. En liten gjeng møkkete hippier hadde plutselig nok makt til å bruke 3000 milliarder kroner på å rasere hele Oslo og gjøre byen ubeboelig.

    Men dette omskjæring-tøyset er uinteresant. Nordmenn skjærer ikke biter av barna sine med kniver. Dette er noe utlendingene driver med. Og hvis de vil lemleste sine egne barn i religionens navn, så er det greit for meg. Det er ikke mitt ansvar eller problem. Jeg har ikke noe med å gjøre. Eller skal vi nordmenn nå redde hele verden fra seg selv? Vi skal være ansvarlige for at gale utlendinger lemlester sine egne unger? Nei takk, jeg har mer enn nok å gjøre. Jeg er ikke interessert. Det er deres problem.

    Liker

Si din mening!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..