Hersketeknikker i oppkjøringen til 8. mars – Linda Noor og Minotenk

Hypp, Rosinante! Ill. Kristin B. Bruun
Linda Noor angriper velfungerende «innvandrermenn». Ridderne må sale opp Rosinante og hente vaskevannsfatene. Tegning: Kristin Bruun

«Derfor reagerte jeg også sterkt på at en organisasjon, Minotenk, drevet av våre skattepenger og som skulle være religiøs uavhengig, og jobbe for integrering, skaper hat mot Walid Al-Kubaisi som har engasjert seg mot slike imamer og deres islamisme i 30 år», skrev Shakeel Rehman, og havnet på demon-listen.

Reaksjonen kom på et av daglig leder Linda Noors talløse angrep på personer hun er uenig med.

Linda Noor med sterke anklager mot Walid Al-Kubaisi på Facebook 25.02.2017
Linda Noor med sterke anklager mot Walid Al-Kubaisi

Tidligere har Linda Noor uttalt at Hadia Tajik var i seng med Hege Storhaug i «En isenesatt kosedebatt»:

Hadia Tajik har sett for mye på House of Cards. Å gå til seng med Hege Storhaug i et desperat forsøk på å vinne tilbake AP-velgere som har rømt til Frp er virkelig bare patetisk

Minotenk beskriver ironisk nok sitt arbeid slik – mine uthevinger:

Minotenk henvender seg i særlig grad til yngre mennesker, og jobber derfor spesielt med å fremme verdier som gjensidig respekt, ansvar for egne og andres verdier og verdighet.

Linda Noor er glad i å skrive på Verdidebatt, som tidligere var et av landets beste debattfora. Heller ikke her kan jeg finne «gjensidig respekt», eller at Noor tar ansvar for egne eller andres verdier og verdighet:

Mårtensson tok kontakt med meg i høst på e-post og etterspurte oppdrag vi har for regjeringen på antiradikaliseringsarbeid. Siden Minotenk ikke jobber på oppdrag, eller har noe annet mandat enn det vi har definert selv, svarte jeg at hun gjerne måtte ta en telefon for å oppklare hennes feilaktige oppfatning.

Walid Al-Kubaisi – en løgner ifølge Linda Noor!

25.02.2017 rettet tenketankleder Linda Noor et uvanlig ufint angrep med sterke anklager mot forfatteren Walid Al-Kubaisi. I stedet for å «fremme verdier som gjensidig respekt, ansvar for egne og andres verdier og verdighet» forsøkte Linda Noor på et regulært karakterdrap på den intellektuelle filmskaperen og samfunnsdebattanten – og «innvandrermannen» som sammen med Loveleen Brenna mottok Fritt ords honnørpris i 2016.

Shoaib Sultan delte sjikanen fra Linda Noor med teksten «Godt fra Linda Noor om hijab, Hodne-saken og en tekst av Walid Al-Kubaisi.»
Sultan forsvarte Linda i kommentarfeltet, dessverre uten å kommentere at hun igjen hadde gått til angrep på en navngitt person med grove, usanne anklager.

Shoaib Sultan forsvarte Linda Noor uten å komme inn på at hun angrep en person som ikke hadde blandet henne inn i diskusjonen.
Shoaib Sultan forsvarte Linda Noor uten å komme inn på at hun enda en gang angrep en person som ikke hadde blandet henne inn i diskusjonen.

Liten tillit til Linda Noor

Kommentarfeltene har etter Linda Noors siste utspill, stort sett vært preget av mistillit til lederen for tenketanken Minotenk. Det er ikke første gang Linda Noor oppfattes som uetterrettelig. Som Shakeel Rehman sier: rasjonaliteten og likeverdet skal stå i sentrum og tale for seg. Her har Linda Noor etter min mening mye å lære.

Dessverre ser det ut til at Linda Noor er et tog som kjører uten styring. Uansett hva slags tilbakemeldinger hun får på sine etterhvert mange aggressive og uredelige utspill, finner hun noen å gjemme seg bak. Som her, hvor Liv Bente Emblem rykker ut.

2017-03-03_livbenteemblem-lindanoor-mor-angriper.png

Fra kritikken av lederen for den angivelig minoritetspolitiske tenketanken Minotenk:

Noor har i mange år vært en uredelig debattant med et anstrengt forhold til virkeligheten, som enhver person som tar på seg ansvaret for én religions rettigheter gjerne er, og har desidert vært delaktig å i kvele en nødvendig debatt, men også hun står i dag naken etter flere år med relativisering av begrepet «moderat».
(Kommentar fra Facebook, 02.03.2017 kl. 13:24)

Jeg får igjen bekreftet at Linda Noor har ikke noe å bidra med i debatter om islam og integrering annet enn som flaskehals mot kvinners frihet når hun ber selvkritiske menn med muslimsk bakgrunn om å holde seg unna debatten om hijab.
Lindas kritikk mot Walid Al-Kubaisi var en kritikk av stråmenn som hun setter opp.
Totalt antifeministisk og antiintellektuelt av Linda, og nå skal jeg prøve å argumentere for hvorfor jeg synes det:
(Shakeel Rehman på Facebook, 26.02.2017)

Psykiaterens analyse

Shahram Shaygani er leder for Senter for sekulær integrering. Han er utdannet lege med spesialisering i psykiatri, og skriver lesbare, tankevekkende innlegg om forskjellige saker. Shaygani «oversatte» innlegget til Walid Al-Kubaisi i en analyse, så også Linda Noor kunne forstå. Linda Noor har ikke en gang kommentert innlegget. Det er vel også en måte å ivareta «den andres» verdighet og verdier?

Spørsmålet er: Hvorfor mener Walid at man har en moralsk plikt til å kritisere bruken av hijab? Walid har ikke alltid vært så kritisk mot bruk av Hijab. Han forsvarte retten til å bruke hijab i boken «Rasisme forklart for barn» i 2001. Så hva har skjedd?

Walid har nemlig et analytisk blikk på saken, som mange i denne debatten mangler. Walid ser ikke bare hijaben, men de nye signalene den sender ut. Walid ser at en konservativ og regressiv strømning blant muslimer har begynt å røre på seg i de siste årene.

Offer-Lindas mor rykker ut for tenketankleder-datter

Da temperaturen steg, søkte Linda Noor som vanlig hjelp. I sine egne debattråder var hun som vanlig arrogant, nedlatende og uhøflig, hun snudde saken på hodet, angrep med spydigheter og virkelighetsforvrengning når hun følte hun fikk støtte, og utviste ikke ansvar verken for egen eller andres verdighet. Hun fremstilte seg selv som offer, hvilket ikke er første gang.

En kvinne ved navn Liv Bente Emblem dukket opp i debatten, og forsvarte Linda med heftige personangrep. Liv Bente Emblem ønsket ikke å svare på spørsmål om slektskap. Via andre kanaler ble det bragt på det rene at Liv Bente Emblem er mor til Linda Katrine f. Emblem, nå Noor etter en tid som Alzaghari etter en periode som Noor.
Da slektskapet ble avdekket, sluttet Liv Bente Emblem brått å forsvare datteren.

Men Linda Noor var ikke uten råd. Hun har en ektefelle. Han hater jøder, eller det var bare til han ble buet av scenen for å si det høyt, og da ble det endret til at han hatet de jødene som støttet Israel, og så var han ikke sikker på om han hater heller, egentlig. Han skriver tidvis veldig gode avisinnlegg, som er milevidt unna det han skriver til daglig i debatter og egne Facebook-oppdateringer.

Lindas ektefelle Ali Chishti om etniske nordmenn og norske kvinner

Ali Chishti syntes det var viktig å fortelle meg at han var ekte muslim. Sant å si bryr jeg meg ikke om folks hudfarge, seksuelle legning, religion, farge på sokkene eller annet. Jeg er født inn og oppvokst i en av landets aller minste minoriteter, som ved siste opptelling rommet 180 forskjellige nasjoner. Jeg forstår rett og slett ikke hva norske muslimer sutrer og bråker for. Vi som er – for å sitere ekteparet Noor/Chishtis yndlingsuttrykk – «etnisk norske» utgjør kun 15 % av gruppen. Så jeg tilhører en minoritet, og det er mitt utgangspunkt når en muslim, som i dag er en majoritet, henvender seg til meg i et miljø med overvekt av muslimer.

For å sette Linda Noors opptreden i perspektiv, setter jeg inn dato her, og lar skjermdumpene tale for seg selv. Det er mange fler.

04.03.2017

Ali Chisti er ekte muslim - igjen
Linda Noors ektemann Ali Chishti gjentar stadig at han er «ekte muslim». Alle ser det, fordi han poserer med religion på hodet og politikk rundt halsen i sosiale medier. Jeg informerte derfor om at jeg er katolikk. Se hvordan han reagerte!
2017-03-05_23-00-29_alichishti-angriper-bruun-for-katolisisme-far-svar-fortsetter
Ali Chishti kastet seg ut i religionshets, fordi jeg i en setning informerte om at jeg var katolikk, som svar på hans talløse gjentakelser av at han var ekte muslim. Jeg svarte på tiltale med en av Thomas Knarviks fantastiske tegninger, og Chishti skiftet taktikk da jeg ikke lot meg krenke. Hets og sjikane ser ut til å være ekteparet Noor/Chishtis modus operandi.

Ali Chishti fortsatte med frekkhetene. Shakeel Rehman svarte ham saklig, jeg forsøkte også det.

2017-03-04_alichishti-om-bruun-oppi-arene_liten.png

05.03.2017

Om kvelden 5. mars viste Linda Noor at hun følger godt med på dem hun terger på seg. Hun klarte å umiddelbart skjermdumpe Walid Al-Kubaisis satiriske stikk til hennes iscenesettelse av seg selv i sosiale medier.
Se skjermdump nedenfor, hvor Linda viser en rekke selfies hvor hun skakker på hodet, smiler usikkert, og har lagt filter på bildene for å se så søt og pen ut som hun klarer, der hun poserer i rosa topp med blomst i halsen.

2017-03-05_lindanoor-hulker-angrepet-som-kvinne-av-walidalkubaisi.png

Hvordan kan man bli fornærmet over å bli sett for sitt nydelige ansikt, når man ønsker å bli sett for sitt nydelige ansikt? Noen ganger har daglig leder for tenketanken Minotenks utspill mer preg av farse enn ledelse. Linda Noor er i midten av 30-årene.
2017-03-20_02-57_lindanoor-profilbilder-facebook.png

Linda Noor snudde nå hele saken på hodet – som vanlig. Hun utropte seg til Walid Al-Kubaisis «offer», og han ble hengt ut som mannssjåvinist – etter at hun hadde proklamert at hennes store forbilde er Michelle Obama … I mellomtiden fortsatte Linda Noors egen ektefelle trakasseringen av meg, og den vil ingen snakke om. Vi har faktisk med en ekte gråtende prinsesse i offerrollen å gjøre her!

2017-03-05_lindanoor-forbildet-michelleobama.png

For å vise hvor ille det var, har jeg laget en montasje hvor Linda Noors ektefelle er sladdet av hensyn til ham selv, og satt dette inn i stedetfor Walid Al-Kubaisis uskyldige stikk til Lindas iscenesettelse av seg selv som tilnærmet rosablogger. Jeg er sikker på at Linda Noor ser hvor feil hun tok i at hun  liksom var gjenstand for trakassering, når det var hennes «mann» som faktisk trakasserte en «kvinnelig samfunnsdebattant» i opptakten til 8. mars 2017 …

2017-03-05_lindanoor-hulker-angrepet-som-kvinne-av-walidalkubaisi_m-alichishti-kommentarer-til-bruun.png

06.03.2017 – Bruun blir «bæsh»

2017-03-06_alichishti-om-brun-som-bash.png

Da Linda Noor blokkerte meg – dødsstraff for apostasi

Etter debatten mellom Hege Storhaug og Linda Noor på Cosmopolite 08.12.2015, satt jeg igjen med mange spørsmål. Hva fikk det Linda Noor kaller en «etnisk norsk» jente til å adoptere forhistoriske forestillinger om dødsstraff for apostasi (frafall fra religionen)?

Linda Noor om dødsstraff for apostasi (frafall) i 2007
Linda Noor innrømmet at hun mente dødsstraff var rett for frafall fra islam, men at hun etterhvert hadde kommet i tvil. (12.08.2007, en måned etter at hun leverte sin master om muslimsk samlivspraksis i Norge, og som ble gjort utelukkende i miljøet rundt Rabita-moskéen til Basim Ghozlan.)

Jeg deltok i debatten hos Linda Noor, og stilte spørsmålet om hennes nåværende forhold til dødsstraff for frafall 10.12.2015. Linda ble rasende, hun skjelte meg ut, henviste meg nedlatende til det hun hadde skrevet, og jeg fikk værsågod å google henne. Jeg ble overrasket over uforskammetheten, men valgte å etterkomme ordre. Det var ikke så lurt av Linda Noor, for jeg fant en rekke artikler som jeg stilte meg – avventende – til.

Et vennskapelig råd er at du burde etterstrebe høyere etterrettelighet.Du ble jo så til de grader tatt med burkaen nede da du forsøkte å bortforklare Yusuf al-Qaradawis (som du titulerer «den lærde») hvor han hyller AdolfHitler for å ha straffet jødene. Enda mer patetisk blir ditt forsvar avBasim Ghozlan, hvor du enten bevist lyver, alternativt lever i total fornektelse. Et annet faktum er at du ble arrestert i fornektelsen avpopulæriteten til Mein Kampf i araberlandene.
(Deltaker i debattråden hos Linda Noor)

Linda Noor ble etterhvert så rasende fordi jeg fortsatte å spørre, og skrev ut fra dialogen hun hadde hatt i debattmøtet, at hun plutselig blokkerte meg. Hun påsto  at jeg hadde løyet om diskusjonen på hennes Facebook-vegg. Det har ikke vært mulig for noe levende menneske å få vite hva jeg skal ha løyet om. Jeg har ringt Minotenk, og hatt en slags samtale med Linda Noor. Jeg opplevde henne som uforskammet, uempatisk og uhøflig. Ironisk nok lekset hun opp for meg om normal høflighet, før hun uhøflig bare avbrøt samtalen. I ettertid ser jeg at hun også har blokkert meg fra Facebook-siden til tenketanken Minotenk, hvor hun er daglig leder.
Og sånn går nok dagene i den noorske verden.

Hele tråden ligger her.

Linda Noor blokkerer Kristin Bruun for spørsmål om standpunkt vedr. apostasi
Linda Noor blokkerte meg da jeg fortsatte å spørre om hennes nåværende standpunkt til dødsstraff for apostasi. (10.12.2015)

2 kommentarer om “Hersketeknikker i oppkjøringen til 8. mars – Linda Noor og Minotenk

 1. Helt uanfektet av kritikkens faktiske innhold, fortsatte Linda Noor å snu virkeligheten på hodet. Hun er flink til det: ta en liten sak ut av sammenhengen, og fremstill den som noe den ikke er. Ikke svar på hva opponenten faktisk snakker om, men lat som om du gjør det. Belær og snakk ned, særlig innvandrermenn som fungerer godt i det norske samfunnet bør settes på plass, og ingen kvinnelig hersketeknikk bør stå ubenyttet for å nedverdige og ydmyke dem som ikke bøyer seg for Linda Noor. Kvinner (les: Linda Noor) er pr. definisjon ofre, særlig vakre, blonde i møte med voksne innvandrermenn som tillater seg å reagere på sjikane.

  Linda Noor
  10 innlegg 17 kommentarer
  Publisert rundt 1 måned siden
  «Kjære Walid, jeg har lest svaret ditt og håper du kan gi meg noen oppklarende svar også.

  Jeg har aldri hevdet at du anklager Bayan for å være islamist (men du spekulerer/konspirerer åpent rundt det»

  Allerede her faller de fleste normalt høflige av: du kan ikke skrive til folk at de spekulerer og konspirerer når de omtaler en sak. Linda Noor hadde over hodet ikke belegg for påstanden sin, men fortsatte ufortrødent under foregivende av å ha fastslått et faktum – hun spredte altså det hun selv kaller «fake news«:

  «og limer inn et bilde av en kvinne med rosa hijab du mener er Hamas/MB-operative), jeg viser til dette utdraget i ditt vitnemål:

  «Om hijaben er eit påbod, ville alle kvinner ha brukt hijab. Men moderate muslimar vel ei liberal tolking. Islamistiske og fanatiske muslimar vel strenge tolkingar som stadfestar bruk av hijab.»

  Hva var problemet? Det unnlater Linda å kommentere, og kjører på videre som et tog:

  «Her er det siste avsnittet ditt, som jeg mener er det mest problematiske i hele teksten din:

  «Er Bayan islamist? Det veit eg ikkje. Det er irrelevant i saka. For å vita om ho er prega av det politiske islam, altså islamisme, må ein ha ein samtale med henne. Dei bileta ho har på nettet og i media, fortel at ho brukar ein hijab som verken signaliserer kulturell eller nasjonal tilhøyrsle. Ut frå bileta veit vi ikkje om ho er norsk, pakistansk, arabar eller persar, men hijaben hennar er eit signal på islamisme og sharia. Men det finst òg fotografi som viser det motsette når ho har på seg hijab med rosa farge. Kanskje kjenner ho ikkje til skilnaden.

  Det som står for meg som eit mysterium, er kvifor ei religiøs, muslimsk kvinne som held seg til hijab, vel ein frisørsalong der menn kan koma og sjå håret hennar når ho vert klypt. Ingen teolog, ingen religiøs lærd, ingen imam i Oslo eller rundt i verda erkjenner ei slik åtferd som muslimsk.»

  Dette står som et mysterium for oss alle, men Linda Noor innrømmer ikke den langt mer reflekterte og innsiktsfulle «innvandrermannen» denne retten. Hun angriper:

  «Til tross for at Bayan selv (som du nå plutselig insisterer på å kalle Charlotte, selv om hun har offisielt byttet navn), gjentatte ganger offentlig har erklært at hun overhodet ikke bruker hijab av politiske årsaker og ikke engang er interessert i politikk. Du skriver lenger opp at moderate velger en tolkning som ikke innebærer hijab, men lenger ned skriver du at slike tolkninger finnes ikke. Det er selvmotsigende. Hvorfor skal uannsett Bayan bry seg om hva imamer i Oslo mener om hijab? Dette er altså et mysterium for deg (dine egne ord). Det stemmer ikke at det er vanskelig å finne andre bilder med rosa hijab og det er uannsett er veldig ufaglig poeng: som om det ikke også finnes islamister som også bruker rosa, det finnes islamister uten hijab også.»

  Lindas argumentasjon henger ikke sammen. Om du leser henne nøye for å finne ut hva hun faktisk sier, altså å finne en mening, må du holde på lenge. Hun drar inn det meste hun kan av skyts mot den hun selv angrep med falske anklager om mened, som at Walid Al-Kubaisi insisterer på å kalle den unge, søkende kvinnen for det av navnene hun omtales under på nett. Han har bare brukt navnet, og hylekoret rundt Linda imøtegår henne ikke. Man antar at de kritiske røstene er luket ut gjennom blokkering. For meg fremstår Linda Noor som ondsinnet og manipulerende i sine skriv.

  Uttalelsen «Du skriver lenger opp at moderate velger en tolkning som ikke innebærer hijab, men lenger ned skriver du at slike tolkninger finnes ikke. Det er selvmotsigende.» er meningsløs. For det første er det ikke sant, derfor har Linda Noor ikke sitert det påståtte, og jeg tror hun bevisst tar ting ut av sin sammenheng – før hun hopper videre til den småpikefurtne kommentaren «Hvorfor skal uannsett Bayan bry seg om hva imamer i Oslo mener om hijab?» etterfulgt av den i denne sammenheng fullkomment meningsløse setningen «Dette er altså et mysterium for deg (dine egne ord).»

  Linda Noor presterer så videre å «glemme» at hun ut av det blå og i full offentlighet angrep Walid Al-Kubaisi med ærekrenkende, usanne påstander om at han har løyet for retten i sin ufrivillige rolle som vitne, og dermed gjort seg skyldig i mened:
  Linda Noor anklager Walid Al-Kubaisi uriktig for å ha begått mened

  «Du skriver dette under bildet av Linda Sarsour, som du beskylder for å være en Hamas/MB operative (det er du som har lagt til den teksten, en er ikke et del av bildet). Det er en grov beskyldning, i USA kunne det fått rettslige følgere

  Nei, tenk det, Linda. I Norge kan dine grove beskyldninger få rettslige følger, og etter min mening bør de få det.
  Linda Noor fortsetter med den aggressive, kverulerende og krenkende tonen overfor «innvandrermannen» som hun åpenbart går inn for å nedverdige etter beste evne:

  «I din egen ingress skriver du:
  «Merete Hodnes avvising er ikkje eit åtak på religions-fridomen, men ei avvising av ein politisk aksjon frå Malika Bayan.»

  Hvilket grunnlag har du for på påstå dette?
  Uannsett handler saken om diskriminering i henhold til det norske lovverket, og jeg håper vi begge er enige om at Hodne gjorde seg skyldig i det når hun avviste Bayan og til og med i ettertid offentlig skrøt av å ha «jaget ondskapen vekk» fra salongen sin?»

  Linda Noor stiller et spørsmål, og så skifter hun tema i stedet for å åpne for den andres ytring. Hun avslører at hun er uinteressert i dialog, og at målet er å kritisere en opponent sønder og sammen. Det er så ufint som det kan få blitt fra en statslønnet leder for en angivelig minoritetspolitisk institusjon.
  Tybring-Gjedde konfronterte statsråd Inga Marthe Thorkildsen med Minotenks segregering - 200.000 kr for kjønnssegregert ungdomstur for integrering

  Linda går så inn i offerrollen igjen, det er den hun tross alt kan best og har mest suksess med:
  «Jeg vil gjerne også vite hvorfor det er relevant at jeg er konvertitt, er gift med en muslimsk mann og selv har bært hijab/sluttet med det?»

  Linda Noors valg viser hvem hun er, og hvilke verdier hun har. Hun lever – ut fra bilder hun og venner publiserer i sosiale medier, et svært unorsk liv i dag. Vennebilder viser at mennene sitter på gulvet og spiser den deilige maten Linda Noor (som ikke er med i bildene) har laget. Hun innrømmet at hun kastet hijaben blant annet grunnet oppmerksomhet fra det hun omtalte som «muslimske menn», som ifølge Linda syntes det var «eksotisk» at hun med blå øyne bar hijab.

  «Hvordan kan du også hevde at miljøet jeg vanker i består av ultrakonservative og konvertitter, når du ikke kjenner meg?

  Miljøet rundt Rabita-moskéen som Linda Noor har hatt hele sin religiøse «karriere» i, oppfattes som bestående av personer som er tilknyttet/sympatiserer med det muslimske brorskap med forstandere i spissen. Forstander Basim Ghozlan har gjennom årene gjort seg uheldig bemerket gjennom en rekke uttalelser som strider med norske verdier, om ikke norsk lov direkte.
  Forstanderen er misfornøyd med at organisasjonen hans er satt på terrorlisten av De arabiske emirater, sammen med for eksempel Al-Qaida .
  Linda fortsetter allikevel ufortrødent:

  Min omgangskrets består av mennesker med alle slags livssyn og bakgrunner, men ingen av mine venner er ultrakonservative. Samtlige konvertitter jeg pleier vennskap med er sekulære. Håper vi kan være litt mindre personlige og litt mer saksorienterte fremover. :-)»

  Nå er Walid Al-Kubaisi en fremtredende, sekulær muslim. Hvorfor angripes han for sine meninger, og på uredelig vis av daglig leder i Minotenk?

  Jeg forstår ikke at den norske stat kaster to svært drøye millioner årlig etter denne etterhvert avfolkede angivelige minoritetspolitiske (i praksis islam-forsvarende) «tenketanken». Til dags dato har vi ikke sett tanker fra «tankesmia», heller en strøm av angrep med til dels grove anklager, stort sett krenkende, sårende og nedvurderende, og de er særlig rettet mot andre muslimske retninger enn Linda Noor selv bekjenner seg til, eller mot oss som ikke lar oss blende av Lindas spill på kjønn og utseende, mens hun gjemmer seg bak et påklistret «feminist» og hulker hver gang hun har tråkket folk på tærnet og får reaksjon på sine krenkelser og usanne anklager. Enhver kritisk tenkende og reflektert debattant som hun tror hun vil kunne vinne frem mot, befinner seg i praksis i skuddlinjen for Lindas ufine hersketeknikker.

  Frykter hun motstand, kapsler hun seg inne bak blokkeringer, og om det heller ikke nytter, sender hun ut «prinsene» på de slitte kjepphestene, som må «redde» denne kvinnen igjen og igjen og igjen i hennes selvstartede, stort sett konstruerte dramaer.

  Verken Linda Noor selv eller «prinsene» som vil redde henne, ser ut til å forstå at det kvinnesynet de demonstrerer, hvor kvinner er ute av stand til å ta, og derfor ikke må stilles til ansvar for sine handlinger. Det er trist å konstatere dette.

  Hvem er minoriteten her?
  Walid Al-Kubaisi tilhører en enda mindre minoritet enn Linda Noor i den angivelig minoritetspolitiske Minotenk: han er en sekulær muslim fra Irak, som stiller kritiske spørsmål til sin egen religion, og får trusler og blir utsatt for vold for dette. Hvor er støtten fra den statsstøttede bedriften ledet av Linda Noor?

  På bakrunn av Linda Noors mange grenseløse, meningsløse, infame angrep på opponenter, at selskapet hun mottar anselige beløp av staten for å lede til dags dato ikke har levert noe mer vettugt enn kjønnssegrert leir for unge muslimer(!) og at lederen mener at minoritetsjentene selv må ta seg av sin frigjøring så de kan likestilles med alt det Linda og jeg har fått gratis, mener jeg at Minotenk har feilet fullstendig, og pr. i dag er uten eksistensberettigelse.

  Det er et faktum at det ligger enormt med penger i tiltak du kan merke som «integrering», særlig hvis det omhandler islam. Etter min oppfatning håner Linda Noor og Minotenk verdien av dette ved sine gjentatte angrep på dem som faktisk fungerer velintegrert i storsamfunnet. Jeg oppfatter at den angivelig minoritetspolitiske, statsstøttede organisassjonen svikter dem de lever av å «hjelpe»: minoritetene i samfunnet. De ekte minoritetene. Som samer, etnisk norske katolikker, sekulære muslimer, eller «etnisk norske» i innvandrerdominerte miljøer.

  Det er på tide å våkne, og å få øynene opp for virkeligheten i norsk minoritetspolitikk. Det er mange andre steder å sette inn penger, for eksempel til de frivillige norskopplæringstiltakene som innvandrere selv forestår, og at man ser med skepsis på organisasjoner som Minotenk og lignende, som tilsynelatende ikke leverer noe av verdi for fellesskapet og integreringen, snarere tvert imot.

  Liker

Si din mening!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..