Supperådet «Kringkastingsrådet»

Pastor Jan-Aage Torp – du vet han med «homopsykose» og sånn – får ikke bestemt seg. Først skriver han «WWJD» – What Would Jesus Do – og så remjer han hevngjerrig videre om hvor mange som angivelig forfølger ham.

Tidligere har pastoren fremholdt psykologers fortreffelighet, i tillegg til sin egen. Kanskje han burde søke hjelp, for ærlig talt: ikke en av oss som angripes og henges ut av den fullstendig ukjente «pastoren» har forfulgt ham, snarere tvert i mot. Vi har bedt ham fjerne og avkrefte sine usanne anklager, enten han selv har forfattet dem, eller han gjør seg til mikrofonstativ for sine nye «reelle» venninner. (Hva sier hans kone til pastorens stadige venninner?)

«I 2011 ble jeg utsatt for maltraktering av Aftenposten og NRK, og kristenfolket «ofret» meg. Den absolutt eneste kristenleder som vernet offentlig om meg var Finn Jarle Sæle i Norge Idag, mens pinseledere, lutheranere, Vårt Land og Dagen allierte seg med Levi Fragell. Da jeg innklaget Aftenposten og NRK til PFU, ble jeg hånet av Misjonssambandets informasjonsleder, og igjen var Sæle den eneste som sto med Aina»

Source: Supperådet «Kringkastingsrådet»

Si din mening!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..