Straffelovens § 185: Hatefulle ytringer ved nedsatt funksjonsevne

Pastor Torp støtter tydeligvis mitt syn: hets for nedsatt psykisk funksjonsevne rammes av hatparagrafen som han skriver om. Det er fint, men hvorfor ber han meg ikke om unnskyldning, og hvorfor fjerner han ikke hetsen av meg med de grove, ærekrenkende og usanne anklagene av meg fra sin egen Facebook-side og fra bloggen sin?
Se nedenstående faksimile fra Torps blogginnlegg om meg(!), og hatpraten og sjikanen han og hans venninne fremførte på hans Facebook-side, hvor jeg ble navngitt uten mulighet til å korrigere de grove usannhetene.

Pastor Jan-Aage Torps usanne og ærekrenkende påstander om meg, fremsatt via hans blogg, og med skjermdump av hetsen han og hans venninne fremsatte om meg.
Pastor Jan-Aage Torps usanne og ærekrenkende påstander om meg, fremsatt via hans blogg, og med skjermdump av hetsen han og hans venninne fremsatte om meg.

Pastor Torps nye venninne har en  historie med til dels grove trusler mot meg. I dag bor jeg på hemmelig adresse, jeg sa også opp jobben da hun fant ut hvor jeg jobbet, og kontaktet arbeidsgiver med grove, usanne anklager og påstander om min mentale helse. Siden 01.09.2016 har jeg bodd på hemmelig adresse for å bevare liv og helse og en følelse av trygghet, og bygger opp igjen karriere og livet forøvrig fra bunnen av, i håp om en fremtid UTEN pastor Torps venninne.

Torps venninne fremsatte blant annet torpedotrusler, trusler om bruk av hagle, og hun forledet venner og kjente med tung kriminell bakgrunn til å hjelpe. De tilbød "hjemmebesøk" for å "knekk knea" mine, og hjemmebesøk for at "den fitta skal få kjørt seg". Torps venninne opplyste om adressen min. I dag bor jeg på hemmelig adresse, og har sagt opp jobben på grunn av Torps venninne.
Torps venninne fremsatte blant annet torpedotrusler, trusler om bruk av hagle, og hun forledet venner og kjente med tung kriminell bakgrunn til å hjelpe. De tilbød «hjemmebesøk» for å «knekk knea» mine, og hjemmebesøk for at «den fitta skal få kjørt seg». Torps venninne opplyste om adressen min. I dag bor jeg på hemmelig adresse, og har sagt opp jobben på grunn av Torps venninne.

Hvorfor tar ikke pastor Torp et oppgjør med sin ikke-kristne venninne, som forfølger kristne for deres tro, og som påstår at andre har slike diagnoser hun selv har skrevet at hun faktisk er diagnostisert med?

Pastor Torps venninne har vært åpen om sin mentale helse siden 2010. Innlegget ligger fortsatt tilgjengelig på nett.
Pastor Torps venninne har vært åpen om sin mentale helse siden 2010. Innlegget ligger fortsatt tilgjengelig på nett, og er ett i en lang rekke hvor venninnen forteller åpent at hun blant annet er diagnostisert med personlighetsforstyrrelse.

Hvor er pastor Torps kristne ånd og medmenneskelighet?
Mennesker med personlighetsforstyrrelser kjennetegnes blant annet av manglende empati. Jeg har ikke fått verken unnskyldning eller empati fra Torp, som heller ikke vant frem med søksmål for ærekrenkelser.

Source: Straffelovens § 185: Hatefulle ytringer ved nedsatt funksjonsevne

Si din mening!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..