Pastor Torp fornekter seg ikke – som vanlig | Kristin Bruun

Pastor Jan Aage Torp mener seg forfulgt både av onde ånder og stalkere, og søker stadig hjelp for sine problemer. Den ene dagen blant nettets verste hetsere, hvor han deltar i forfølgelse med usanne anklager mot fullstendig fremmede mennesker, den neste med psykiatere fra blant annet Rikshospitalet som skal bistå med å omvende homofile. (Gi den mannen en bananfluestamme med overvekt av homofile individer, noen!)

Han sparer som vanlig ikke sin egen sønn for drittslenging. Tre av hans seks barn har tatt avstand fra sin egen far, men dette spesielle barnet som er begavet og reflektert forfølges av sin egen far. Det er en syk, syk verden, denne kristne verdenen!

Jan-Aage Torp:
«Allerede fra 1996 begynte jeg å samarbeide med psykiatere og psykologer i det arbeidet jeg ledet for «seksuell gjenopprettelse». Dette ble kraftig angrepet i media og av homopolitiske kretser, og det ble et eget tema i Stortingets spørretime både i 1999 og 2000, men vi hadde et gjensidig fruktbringende «Samarbeid med Rikshospitalet og Menighetsfakultetet», Det var modige psykiatere, psykologer og teologer med stor integritet.

I det arbeidet jeg har ledet gjennom mange år for indre helbredelse, befrielse, sjelesorg og fysisk helbredelse har jeg alltid søkt aktiv hjelp fra de ulike medisinske og psykologiske profesjoner, i betydelig grad også i Norge. Jeg har henvist mange til god behandling hos dyktige psykologer og psykiatere.»

«Jeg merker meg at boken av Tonje Egedius og min sønn som Halstensen har medvirket i unngår å presentere dette bildet.»

Source: Pinsebevegelsens forhold til psykologi, psykiatri og beslektede disipliner

Si din mening!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..