Det livsfarlige barnevernet

Morsomt at Torp henviser til at Tsjekkias presiden sammenligner norsk barnevern med nazisme. Høyreekstreme har gode tider i Øst-Europa, og det går hardt ut over romfolket.
Hva sier den tsjekkiske presidenten til det?
http://www.antirasistisk-senter.no/innsamlingsaksjon-bli-med-i-kampen-mot-hoyreekstremisme-i-tsjekkia-2/

Pastor Torps Blogg

skjermbilde-2016-02-22-kl-08-52-18-1Barnevernets misbruk av akuttvedtak ved omsorgsovertagelse har gjort det til barneødeleggeren. Ikke rart at Tsjekkias president tar i bruk nazi-karakteristikker for å uttrykke sin avsky, og at sanne kristne og ekte humanister verden over marsjerer mot norske ambassader og konsulater.

Da ordningen med akuttvedtak ble innført var forutsetningen at det ville gjøres i ca 10 prosent av tilfellene. Ifølge velrenommerte advokater har dette eskalert til vel 80 prosent.

Den himmelropende urettferdighet har ført til omgjøringer av overtagelsesvedtak i rettsapparatet. Foreldre vinner stadig oftere over barneverntjenesten, viser statistikken for akuttsaker. Rundt 50 prosent, sies det. Problemet er at da er store skader allerede påført barn og foreldre, og tiden har forsterket traumene.

Seirene har nok en sammenheng med den store oppmerksomhet norsk barnevern har fått den siste tiden. Her må vi rope mer og smartere.

Egentlig bør vi være på vakt mot norsk barnevern. De ideologiske føringer som er blitt podet…

Vis opprinnelig innlegg 81 ord igjen

Si din mening!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..