Alternativ livsstil – ikke «parallellsamfunn»

Pastor Jan-Aage Torps uriktige fremstilling av «familieidyllen» som han i flertall har vært far for, ligger kun et googlesøk unna.
«Som far av seks livsglade barn har vi alltid eksemplifisert en åpen, gjennomsiktig livsstil, og det har alltid yret av aktiv samfunnsdeltagelse fra fotball og judo til politikk og skole. Vi passet ikke inn i skrekkbildene som tegnes i vår tid av «parallellsamfunn»✌️️😀❤️»

Her imøtegikk jeg (eller helst «vi» for å være like pompøse som denne pastoren) løgnene om familieidyllen – på forhånd. Jeg – vi – må ha profetert der pastoren søker profitt – halleluja!
http://kristin.no/pastor-jan-aage-torp-fester-grepet-kristin-b-bruun/

Pastor Torps Blogg

Healthy Living On Smartphone Showing Health Diet And Medical Care«Parallellsamfunn» er blitt det nye fyord i Norge, samtidig som vi hevder å dyrke «mangfoldet».

Paradoksalt, egentlig.

Den politisk korrekte forståelsen av «parallellsamfunn» her i vårt høye nord synes å være «fellesskap av troende mennesker som frimodig lever ut sin overbevisning, endog om den bryter med nåtidens skylapper-tenkning innen statsfinansiert media, offentlig kontrollert akademia, og sosialdemokratiske stemninger».

Les: Ateisme og sekularisme på norsk!

Men det er bare to sorter «mangfold» man vil til livs: 1) Voldsfremmende islamisme; og 2) fredsæl og frimodig kristentro som lever ut bibelske idealer om ekteskapets ukrenkelighet, ekteskap mellom en mann og en kvinne (som er ment å vare hele livet!), og kamp for menneskelivets verdi og ukrenkelighet fra unnfangelse og til en naturlig død.

Jeg er også imot voldsfremmende islamisme, og vold i det hele tatt.

Men jeg er tilhenger av kristen livsmoral! En alternativ livsstil! En sunn livsstil!

Som far av seks livsglade barn…

Vis opprinnelig innlegg 124 ord igjen

Si din mening!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..