Vedkommende som har terrorisert meg i flere år fremsatte nye drapstrusler i går (1. juli 2016), og livet mitt gikk i svart.

Dette kom midt i en uvanlig intens shaming-kampanje. Min forfølger gikk amok da hen så at jeg fikk veldig hyggelig omtale hos JeSuisKnarvik.

Vedkommende snur virkeligheten på hodet, og anklager meg for det vedkommende selv gjør. Så skriver vedkommende at jeg prosjiserer over på vedkommende. Det er en gal verden.

Jeg ønsker ikke å vie denne siden til mennesket, men vil holde løftet som jeg ga til en vedkommende samarbeider med. Det er ingen trussel, men så enkelt som at

Jeg lar meg ikke kneble

Mitt løfte om å alltid tegne nettroll offentlig og uten navn, og å vise frem det de skriver offentlig under fullt navn, ble fremstilt av min forfølger som en trussel som angivelig haglet.

Dette var etter siste drapstrussel fra vedkommende selv.  For min penn får jeg drapstrusler, mens de mener at islamister er vanskelige å ha med å gjøre. Det er en gal verden.

Kristin Bruun trussel-anklages
Jeg anklages for å komme med trusler når jeg våger å stå opp mot nettrollet som er besatt av meg.

Kvinne – du skal tie offentlig!

Denne personen har tidligere sendt en farlig, straffedømt mann etter meg, og har over tid torpedotruet meg i full offentlighet. Da en tilbød å ta
Vedkommende er så fiksert på meg at hen i følge tidligere partner snakker om og sammenligner seg med meg hele tiden. Hen skriver om meg over alt hvor hen kommer til, og er blokkert fra flere nettaviser og Facebookgrupper på grunn av det. Hen har sendt en farlig, straffedømt mann etter meg, og har over tid torpedotruet meg i full offentlighet. Da en tilbød å ta «den fitta«, opplyste hen om min adresse. En time senere ringte det på døren, og blomstermannen holdt på å bli tatt av hunden som skjønte at noe alvorlig var på gang. Det er eneste gang jeg har angret på at jeg ikke har halsbånd på korthårede hunder  inne.

En av Facebookvennene kommenterte at jeg og en barnevernsansatt skulle få evig hvile under den nye barneskolen. Dette ble godt mottatt av min forfølger.

Irene Hov og Nina Driveklepp med trusler mot Kristin Bruun
Klikk på bildet for større versjon. Postet 11. og 12. juni 2016, som reaksjon på enda en invitasjon til konfliktråd.

Vedkommende syntes min frykt var festlig, og postet min tweet om at trusler anmeldes fortløpende, med en hånlatter.
Like fullt la vedkommende ut over 70 twittermeldinger om meg på et døgn, hvor vedkommende fremstilte seg som mitt offer, og meg som en straffedømt kriminell. Hen anklaget dem som kritiserte for dette, for å mangle empati. Det er en gal verden.

 

Google og politiet sier «here we go again»

De som kjenner vedkommende vet at hen gjør dette. For dem som googler meg, kan førsteinntrykket bli svært dårlig, hvilket er hensikten.

Google og jeg har hyppig kontakt, de er inneforstått med problemet: jeg har aldri vært så mye som tiltalt for noe, så når hen henger meg ut som draps- og voldtektsovergriper og en stalker dag og ut dag inn, kjennes det tungt. Google fjerner.

Politiet er gørrlei av mennesket. De har hatt kontakt med vedkommende fra før «min tid», og hadde allerede før jeg kom inn i bildet fått overdose av de falske anmeldelsene. Hen har publisert at politiet kalte henne en løgner. Noe har politiet skjønt.

Politiet mener at jeg skal måtte leve med dette, til tross for at vedkommende har oppsøkt folk fysisk flere ganger, og det har vært flere episoder hvor vedkommende gir seg inn i håndgemeng. (Hen flyr på folk, og har brutt seg inn hos folk slik at hen måtte hentes av politiet. Derfor er det så viktig å prosjisere dette over på meg, og påstå at jeg blir hentet og bortvist av politiet. Det blir jo ikke sannere for det.)

2016-07-15_16-55_hs-tilbyr-ih-ta-hjemmebesok-knekke-knea-til-bruun_an

Follopolitiet har forbedringspotensiale

Jeg fastholder at det er politiets ansvar å ivareta min fred, og at gjerningspersonens kjønn ikke skal avgjøre om de blir straffeforfulgt. Follopolitiet har langt å gå når det gjelder likestilling. Vi er mange, særlig kvinner, som er misfornøyd.

Politiet i et angjeldende område ser annerledes på saken enn Follopolitiet. Truende og fullt av ærekrenkelser – anmeld dette! Og jeg anmelder. Anmelder og anmelder.
Ingen kvinner skal utsettes for det jeg opplever, bare fordi vi våger å ytre oss i det offentlige rom.

Tegningen av Martine Aurdal frembragte misunnelsen og dermed drapstruslene.
Tegningen av hijab-og-bunadkledte Martine Aurdal frembragte misunnelsen og dermed drapstruslene fra nettrollene.

Paulus – gå hjem og vogg

1. korinterbrev kap. 14, vers 34-35
1. korinterbrev kap. 14, vers 34-35
Kvinner skal tie i forsamlinger. De kan spørre sine menn hjemme. Nettroll go home!