#JeSuisKnarvik – eller nei | Kristin Biesse Bruun

Thomas Knarvik med pannebånd. Illustrasjon: Kristin B. Bruun
Thomas Knarvik med pannebånd. Illustrasjon: Kristin B. Bruun

Thomas Knarvik fortsetter med apestrekene. Denne tegningen mis-så jeg, og trodde at han hadde tegnet seg selv – og at noe skulle være annerledes med luen. Da jeg så hva tegningen hans egentlig var, tegnet jeg det jeg trodde den var – og la til mitt eget i toppen. Det er fint å ha noe i toppen.

Si din mening!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..