Irene Hovs stjålne kjæreste

2013-09-17_irenehov-om-normkonfliktenFire måneder etter at Irene Hov hadde tryglet politiet om å ilegge meg kontaktforbud, skrev hun igjen. Nå var det den stjålne kjæresten som var tema.

I en av de syv anmeldelsene på elleve dager, ble jeg anklaget for å ha stjålet kjæresten hennes via «en død profil» på en nettdatingside. Jeg var samboer med fosterfaren Ragnar Zaal  som eide NORMs domene på denne tiden, også da hun skrev.

Siden jeg var nysgjerrig på hvilken kjæreste jeg skulle ha stjålet uten å vite om det, hvor, når og hvordan, kontaktet jeg mannen på nummeret Irene Hov hadde oppgitt til politiet.

2011-02-23_og_2011-10-20--2014-09-13_irenehov-om-kjarestetyveri
Klikk her eller på bildet for større versjon.

 

Han avviste lattermildt tyveriet, og fortalte at han hadde forlatt Irene Hov allerede i 2010. Han ville selvsagt forhøre seg  med henne om saken, hvis det var greit for meg. Jeg hadde ikke noe i mot det.

Det hadde derimot Irene. Til tross for at hun har skrevet noen sider om meg etter at hun ble saksøkt i 2014, og påstått at hun blir forfulgt og  ikke får fred for meg, valgte Irene Hov å kontakte meg igjen. Her er enda en av hennes talløse mailer til meg, nå på grunn av sjalusi:

Fra: Irene Hov
Sendt: 13. mars 2012 16:07
Til: Kristin Bruun

Emne: Plag noen andre!

Kan du vennligst slutte å plage mine venner med mas om din egen paranoia??
Du har hetset meg på Facebook, til kommunen, til barnevernet, til politiet, og en haug av mine venner!
De er dritt lei av maset ditt!
Det samme er jeg! (Og allikevel kontakter Irene Hov meg igjen og  igjen …?)

Alle ser at du er sinnsyk – hold det innen den tragiske familien din, slutt å plag mine venner!
Get a life.

Irene Hov

14. mars 2012 klokken 01:52 svarte jeg forundret:

Hei Irene,
hva er det du mener?

Vennlig hilsen

Kristin Bruun

I svaret viste Irene Hov sitt ekstreme temperament, og sjalusien som lå til grunn:

Emne:   Re: Plag noen andre!
Dato:     19.3.2012 11:37
Avsender:          Irene Hov
Mottaker:           Kristin B. Bruun

Du forstår godt hva jeg mener. (Ville jeg da ha spurt henne om hvorfor hun  kontaktet meg?)

Slutt å ring (angivelig stjålet kjæreste) for å sutre over at noen har hetset deg, han er møkk lei av deg.
Under en lunch vi hadde sist uke fortalte han at du hadde ringt han. IGJEN! Han spyr av deg!  Nå må du snart kjenne din besøkstid!

Du har mange fiender, det vet du. Ikke plag mine venner. (Angivelig stjålet kjæreste) er lei av maset ditt, men han er høflig, noe du ikke evner å tolke riktig. Sånn blir det vel kanskje når man aldri har hørt ens egen far si noe pent…… (bortsett fra på 20 års dagen din hvor han sa du var pen…., var det uten å ha bleket tennene?)

(Angivelig stjålet kjæreste) oppdaget for lenge siden at du er sprøyte gal – men tatt i betraktning at han ikke ønsker å bli ditt nye stalking objekt, forsøker han høflig å avvise deg – noe du har problemer med å forstå.

Selv om folk er hyggelige, betyr det ikke at de liker deg. Tvert i mot har (angivelig stjålet kjæreste) prøvd å bli kvitt deg på den måten.

At du ikke takler å bli avvist er noe de fleste vet – da utsettes de for en sinnsyk personforfølgelse av deg, som ikke har annet å gjøre i det stusselige livet ditt. Men slik blir man kanskje av en oppvekst som du har hatt. Avvist av både mor og far, og hele familien er mentalt syk bortsett fra deg. ( iflg deg selv)

Det er egentlig synd på deg vet du Kristin, du er meget syk.
Ta et godt råd  Kristin – skaff deg noen piller og et nytt miljø.

Irene Hov

Jeg fastslo i mitt stille sinn at Irene Hovs virkelighet ligger milevidt unna de fleste andres, og unnlot å svare henne mer. Den angivelig stjålne kjæresten ble lei seg da jeg viste ham dette. Han spurte om vi kunne ha en fortrolig samtale, hvilket jeg sa ja til.
Irene Hov var og er ikke en ønsket del av mitt liv, og jeg ønsker meg fortsatt et liv uten henne.

Irene Hov fortsetter å skrive om meg, og å legge ut bilder som viser meg. Det hadde vært fint om hun som anklager alle andre for stalking, kunne slutte med den aktiviteten selv.

Irene Hov pynter sin Facebookside med filterbilder av henne selv, og skjermdumper av hva Kristin Bruun sier og gjør. Look who'stalking. Pun intended.
Irene Hov pynter sin Facebookside med filterbilder av henne selv, og skjermdumper av hva jeg sier og gjør. Look who’stalking. Pun intended.